Siyaset AlemiSiyaset AlemiSiyaset Alemi
  • Siyaset Haberleri
  • Güncel Haberler
  • Dünya Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Spor Haberleri
  • Yaşam Haberleri
Okuma Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Sürpriz Bir Hamle Geldi!
Paylaş
Font ResizerAa
Siyaset AlemiSiyaset Alemi
Font ResizerAa
Arama
  • Siyaset Haberleri
  • Güncel Haberler
  • Dünya Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Spor Haberleri
  • Yaşam Haberleri
  • Kullanım Şartları
  • KÜNYE
  • İletişim
© Copyright 2022, Siyaset Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Siyaset Alemi > Siyaset Haberleri > Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Sürpriz Bir Hamle Geldi!
Siyaset Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Sürpriz Bir Hamle Geldi!

CHP'nin A Takımındaki değişiklikler devam ediyor. Yeni MYK ile yapılan toplantıda Engin Özkoç'un örgütlerden sorumlu bir koordinatör atanması kararlaştırıldı. Öte yandan Özkoç'tan da sürpriz bir paylaşım geldi.

Son Güncelleme 15 Haziran 2023 22:05
2 yıl Önce
Paylaş
Kemal Kılıçdaroğlu
Paylaş

CHP’de seçim sonrası başlayan “değişim” ve “genel başkanlık” tartışmalarında Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’in adı tartışılırken Kılıçdaroğlu’ndan sürpriz bir hamle geldi.

Halk TV’nin haberine göre, kulislerde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Örgütten sorumlu koodinatör” görevi için Meclis 27. Dönem Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u değerlendirdiği konuşuluyor.

CHP’de tüzük gereği MYK üyelerinin Parti Meclisi üyeleri arasından Genel Başkan tarafından seçilmesi gerekiyor. Özkoç, CHP’nin 37 Olağan Kurultayı’nda PM üyesi olmadığı için direkt Kılıçdaroğlu’nun atamasıyla “koordinatör” sıfatıyla görev alabileceği belirtiliyor.

SÜRPRİZ PAYLAŞIM

Bu iddiaların ortaya çıkmasından sonra Engin Özkoç Twitter’dan Kemal Kılıçdaroğlu ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Özkoç, “Mağduriyetlere ses olmak için atılan tüm onurlu adımlara selam olsun!” notunu düştü.

Mağduriyetlere ses olmak için atılan tüm onurlu adımlara selam olsun!

Cesaretle ve inançla; hak, hukuk, adalet! #AdaletYürüyüşü pic.twitter.com/9VLJY6bNE6

— Engin Özkoç (@enginozkoc) June 15, 2023

Engin Özkoç kimdir?

Sakarya, Kayalar’da 1962 yılında doğan Engin Özkoç Kastamonu Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Anadolu Üniversitesi’nde işletme eğitimi aldı. Adalet Yüksekokulu mezunudur. Siyasete CHP Gençlik Kollarında başladı. Sakarya’da Belediye Başkan Yardımcılığı ve 4 dönem Belediye Meclis Üyeliği yaptı. Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevlerinde bulundu. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 24, 25, 26 ve 27. dönemde Sakarya Milletvekili seçildi. TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’nda yer aldı. CHP TBMM Grup Yönetiminde bulundu. Genel Başkan Başdanışmanlığı ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Sözcülüğü yaptı. Özkoç, CHP Grup Başkanvekilidir. Bekârdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Canlı Yayında Soruları Yanıtladı
DEM Parti Van İl Eş Başkanları Gözaltına Alındı!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten AKPM’de Onaylanan Rapora Tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Devreye Girdi, Somaliland Krizi Çözüldü!
Sahte Diploma İddiaları Meclis Gündeminde!
EtiketlerCHPEngin ÖzkoçKemal Kılıçdaroğlu
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Cevdet Yılmaz Cevdet Yılmaz: Para, Maliye Politikasıyla Finansal İstikrar Pekişecek!
Sonraki Haber İspanya -NATO İspanya’dan NATO’ya Tepki!
Uyku
Doğal Yollarla Serinleyin: Yaz Gecelerinde Rahat Uyku İçin 7 Altın İpucu!
Diğer Haberler
Baba Vanga
Baba Vanga’nın 13 Ağustos 2025 Kehaneti Gündeme Oturdu, Dünya Nefesini Tuttu!
Diğer Haberler
Mutlu Evlilik
Aşkın Formülü Çözüldü! Bilim İnsanları Mutlu Evliliğin Sırrını Açıkladı!
Diğer Haberler
Makyaj
Çarpıcı Veriler Ortaya Çıktı: TikTok Genç Kızları Nasıl Etkiliyor?
Diğer Haberler
Mutluluk
Psikologlar Açıklıyor: Ömür Boyu Mutlu Olmanın Kuralları!
Diğer Haberler
Siyaset AlemiSiyaset Alemi
© Copyright 2022, Siyaset Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • KÜNYE
  • İletişim