Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the change-wp-admin-login domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/siyasetalemi.com.tr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6260
ABD Başkanı Joe Biden Aile Üyelerine Özel Af Çıkardı! - Siyaset Alemi

ABD Başkanı Joe Biden Aile Üyelerine Özel Af Çıkardı!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, görevi bırakmadan saatler önce James B. Biden, Sara Jones Biden, Valerie Biden Owens, John T. Owens ve Francis W. Biden'e özel af kararını onayladı. Aile üyelerini kapsayan af, 1 Ocak 2014'ten itibaren işlenmiş olan her türlü suçları kapsayacak.

admin

Joe Biden, başkanlığının sona ermesine dakikalar kala kendi aile üyelerine özel af çıkardı.

Başkanlık koltuğunu devreden Biden, aile üyeleri James B. Biden, Sara Jones Biden, Valerie Biden Owens, John T. Owens ve Francis W. Biden için tam ve koşulsuz af yetkisini kullandı. Adalet Bakanlığı onayıyla alınan kararın 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren işlenmiş olan her türlü suçları kapsayacağı ifade edildi.

Hunter Biden yargılanmıştı

ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden, ateşli silah satın alırken uyuşturucu kullanmayı gizlemek için yalan ifade verdiği gerekçesiyle suçlu bulunmuştu.

Bu Haberi Paylaş