Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the change-wp-admin-login domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/siyasetalemi.com.tr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6260
Gözler Bu Satıştaydı: Flash Haber'in Yeni Sahibi Resmen Açıklandı! - Siyaset Alemi

Gözler Bu Satıştaydı: Flash Haber’in Yeni Sahibi Resmen Açıklandı!

TMSF yönetiminde olan Flash Haber TV’nin yeni sahibi belli oldu.

admin

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yönetimindeki Flash Haber TV’nin yeni sahibi belli oldu. MedyaRadar’ın özel haberine göre TYT Türk, Flash Haber TV’yi satın aldı.

MEDYA DÜNYASINA HIZLI BİR GİRİŞ YAPMIŞTI

Üç dönem MHP’de milletvekilliği yapan Arzu Erdem tarafından devralınan Türkiye’nin Yeni Televizyonu TYT Türk, 2025 yılı başında medya dünyasına hızlı bir giriş yapmıştı. RTÜK ve frekans devir işlemlerini hızlıca tamamlayan TYT Türk, bir çok ünlü ve deneyimli ismi de kadrosuna katmıştı.

FLASH HABER’DE NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da düzenlenen yasa dışı bahis operasyonunda, aralarında Payfix, Pozitif Bank ve Flash Haber TV’nin de bulunduğu 23 şirkete el konulmuş, operasyon kapsamında söz konusu şirketlerin sahibi olan Erkan Kork’un da yer aldığı 21 kişi tutuklanmıştı. Ardından da Flash Haber TV. De dahil olmak üzere 23 şirkete kayyum atanmıştı.

Bu Haberi Paylaş