Siyaset AlemiSiyaset AlemiSiyaset Alemi
  • Siyaset Haberleri
  • Güncel
  • Dünya Haberleri
  • Ekonomi
  • Spor
  • Yaşam Haberleri
Okuma İmamoğlu, Eski CHP Başkanları İle Buluştu!
Paylaş
Font ResizerAa
Siyaset AlemiSiyaset Alemi
Font ResizerAa
Arama
  • Siyaset Haberleri
  • Güncel
  • Dünya Haberleri
  • Ekonomi
  • Spor
  • Yaşam Haberleri
  • Kullanım Şartları
  • KÜNYE
  • İletişim
© Copyright 2022, Siyaset Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Siyaset Alemi > Siyaset Haberleri > İmamoğlu, Eski CHP Başkanları İle Buluştu!
Siyaset Haberleri

İmamoğlu, Eski CHP Başkanları İle Buluştu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği festivaldeki bir yemekte CHP'nin eski genel başkanları Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile buluştu. Görüşmede, partideki “değişim” tartışmaları ve kurultay süreci gündeme geldi.

Son Güncelleme 2 Ağustos 2023 16:53
2 yıl Önce
Paylaş
Ekrem İmamoğlu
Paylaş

Geçtiğimiz hafta CHP’nin önde gelen isimleriyle gerçekleştirdiği çevrim içi toplantıyla gündeme gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen festivaldeki bir yemekte, partinin eski genel başkanlarıyla buluştu.

İmamoğlu, bu buluşmada eski genel başkanlardan Altan Öymen, Hikmet Çetin ve SHP’nin eski genel başkanı Murat Karayalçın’la bir fotoğraf çektirdi.

Buluşmaya katılan isimler, yemekte değişim tartışmaları ve partideki kurultay sürecinin gündeme geldiğini ifade ettiler.

Görüşme sonrası NTV‘ye konuşan Karayalçın, “Partide oligarşik bir yapı var. Demokrasiyi tabana yaymalıyız. Örgütleri yeterince çalıştıramadık, seçimleri bu yüzden kaybettik.” dedi. Murat Karayalçın, “Partiliye Mektup” adında bir bildiri hazırlığı içerisinde olduğunu söyledi.

Karayalçın bildiri yayımlayacak

Karayalçın, bu bildiride CHP Parti Meclisi’ndeki (PM) üye sayısının 200’e çıkarılması gerektiğini, 81 ilden 1 temsilcinin de PM’ye girmesi gerektiğini söyleyecek.

Karayalçın, Ekrem İmamoğlu’nun İBB’nin başında kalmasının bir “zorunluluk” olduğu ifadesini kullandı, bunu “kader kilitlenmesi” olarak yorumladı.

Görüşmedeki genel başkanlardan Hikmet Çetin de 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimlerde CHP’nin İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu aday göstermesi gerektiğini söyledi.

Numan Kurtulmuş’un Anayasa Açıklamaları Gündem Oldu!
Kemal Kılıçdaroğlu: Hakkınızı Helal Edin Dostlarım. Hadi Bismillah!
Fahrettin Koca’dan Refah Saldırısına Sert Tepki!
İmamoğlu’na Taşlı Saldırı Sonrası Kılıçdaroğlu’ndan Açıklama!
Bahçeli’den Gazze ve Türkiye Mesajı: “Netenyahu’nun Hevesi Kursağında Kalmalı”
EtiketlerCHPEkrem İmamoğluParti
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Vladimir Putin Putin: Afrika Liderleriyle Ukrayna’yla İlgili Verimli Bir Görüşme Gerçekleştirdik!
Sonraki Haber Tiktok Senegal’de TikTok Yasaklandı: Şaşırtan Gerekçe!
Uyku
Doğal Yollarla Serinleyin: Yaz Gecelerinde Rahat Uyku İçin 7 Altın İpucu!
Diğer Haberler
Baba Vanga
Baba Vanga’nın 13 Ağustos 2025 Kehaneti Gündeme Oturdu, Dünya Nefesini Tuttu!
Diğer Haberler
Mutlu Evlilik
Aşkın Formülü Çözüldü! Bilim İnsanları Mutlu Evliliğin Sırrını Açıkladı!
Diğer Haberler
Makyaj
Çarpıcı Veriler Ortaya Çıktı: TikTok Genç Kızları Nasıl Etkiliyor?
Diğer Haberler
Mutluluk
Psikologlar Açıklıyor: Ömür Boyu Mutlu Olmanın Kuralları!
Diğer Haberler
Siyaset AlemiSiyaset Alemi
© Copyright 2022, Siyaset Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • KÜNYE
  • İletişim