Siyaset AlemiSiyaset AlemiSiyaset Alemi
  • Siyaset Haberleri
  • Güncel Haberler
  • Dünya Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Spor Haberleri
  • Yaşam Haberleri
Okuma Kemal Kılıçdaroğlu CHP’ye Veda Etti!
Paylaş
Font ResizerAa
Siyaset AlemiSiyaset Alemi
Font ResizerAa
Arama
  • Siyaset Haberleri
  • Güncel Haberler
  • Dünya Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Spor Haberleri
  • Yaşam Haberleri
  • Kullanım Şartları
  • KÜNYE
  • İletişim
© Copyright 2022, Siyaset Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
Siyaset Alemi > Siyaset Haberleri > Kemal Kılıçdaroğlu CHP’ye Veda Etti!
Siyaset Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu CHP’ye Veda Etti!

CHP Genel Başkanlığı görevini Özgür Özel'e teslim edecek Kemal Kılıçdaroğlu, parti personeliyle vedalaştı. Veda programında parti çalışanları gözyaşlarını tutamadı.

Son Güncelleme 9 Kasım 2023 21:36
2 yıl Önce
Paylaş
Kemal Kılıçdaroğlu
Paylaş

CHP’de bir devir sona erdi…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşadığı hezimetin ardından içerisindeki liderliği tartışılan Kemal Kılıçdaroğlu, ‘görevi bırak’ baskıları altında girdiği 38. Genel Kurultay’ında koltuğunu kaybetti.

Kurultay sonucu Özgür Özel, ikinci turda 812 oyla partinin yeni genel başkanı seçildi.

Kurultayda da kazanamadı

Kılıçdaroğlu, 13 yıldır yürüttüğü genel başkanlığa, kurultay yenilgisiyle veda etti.

Parti personelleriyle vedalaştı

CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezindeki devir teslim töreni öncesinde CHP’de çalışan personelle bir araya gelerek vedalaştı.

Personelle sohbet etti

CHP’den yapılan açıklamaya göre, Parti Meclisi salonunda düzenlenen törene katılan Kılıçdaroğlu, çalışanlarla bir süre sohbet etti.

Çiçek takdim edildi

Daha sonra kendisini uğurlamaya gelen personelle hatıra fotoğrafı çektiren Kılıçdaroğlu’na, çiçek takdim edildi.

Duygusal anlar yaşandı

Kılıçdaroğlu’na veda edilirken bazı çalışanlar duygusal anlar yaşadı.

“Bu parti bizimle var olmadı ve bizimle beraber de yok olmayacak”

Kılıçdaroğlu, yaptığı veda konuşmasında ilk genel başkanlığından itibaren birlikte çalışmaktan her zaman onur ve gurur duyduğunu ifade ederek şunları söyledi:

Biz güçlü bir aileyiz, iyi bir aileyiz. Beraber çalıştık, kader birliği yaptık ve mücadele ettik. Artılarımız oldu, eksiklerimiz oldu. Hayat doğru bir çizgi değil. Hayatın içinde inişler var çıkışlar var ama önemli olan ana hedefi kaçırmamaktır. O hedef doğrultusunda hep beraber çalıştık. Bundan sonraki çalışmaları da aynı yüreklilikle, aynı cesaretle sürdürmemiz gerekiyor. Çünkü bu parti bizimle var olmadı ve bizimle beraber de yok olmayacak.

“Ailenin liderleri değişebilir, bu da gayet doğaldır”

Genel başkanlığı döneminde elinden geldiği kadar çalıştığını ifade eden Kılıçdaroğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

Bazen arkadaşları sürükledim, bazen beraber çalıştık ve bazen çalışmalarda aksaklıklar oldu. Bütün bunların hepsini biliyorum ama bir şekliyle hepimiz beraber çalıştık, çaba harcadık. Sizler günün 24 saatinde gelen telefonlara yanıtlar verdiniz, bizler gelen iletilere yanıt vermeye çalıştık. Kişisel olarak bana gelenlere ayrıca yanıt vermeye çalıştım ama sonuçta güzel bir aileyiz ve bu ailenin devamı gerekiyor. Ailenin liderleri değişebilir, bu da gayet doğaldır. Hayatın akışı içinde buna bakmamız gerekiyor ama sonuçta parti hepimizin partisidir.

“Tekrar hepinize şimdilik hoşça kalın diyorum”

Giremediğimiz mahallelere girmeye, giremediğimiz evlere girmeye, onlarla beraber olmaya, onların dertlerini dinlemeye ve onlara yönelik çözümlerimizi aktarmaya çalıştık. Bu süre içerisinde hepiniz destek verdiniz. Verdiğiniz her bir destek için hepinize yürekten teşekkür ederim. Dolayısıyla partiyi bırakıp ayrılan değil, partinin bir neferi olarak çalışmaya devam eden bir kişi olarak bu söylemleri öyle algılamanızı isterim. Her birimiz CHP için çalışacağız, iktidarı için çalışacağız ve mücadele edeceğiz. Bugüne kadar hafızamızda biriktirdiğimiz ve kamuoyuyla paylaştığımız bütün projelerimizi yine bir şekliyle güncelleyerek, büyüterek ve yeni projeler ekleyerek toplumun önüne çıkaracağız. Tekrar hepinize şimdilik hoşça kalın diyorum.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplanıyor!
Aydın’da Siyasi Deprem! Özlem Çerçioğlu ve 3 Belediye Başkanı CHP’den Ayrıldı!
Türkiye İsrail’e NATO Veto Şoku: Tatbikata Katılımları Engellendi!
Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu’nu Ziyaret Etti!
TBMM Genel Kurulu Milletvekili Seçimleri Dolayısıyla Tatile Girdi
EtiketlerCHPDevir TeslimKemal KılıçdaroğluVeda
Bu Haberi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn
Önceki Haber Recep Tayyip Erdoğan - Şevket Mirziyoyev Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev İle Görüştü!
Sonraki Haber Özgür Özel Özgür Özel Mazbatasını Aldı!
Uyku
Doğal Yollarla Serinleyin: Yaz Gecelerinde Rahat Uyku İçin 7 Altın İpucu!
Diğer Haberler
Baba Vanga
Baba Vanga’nın 13 Ağustos 2025 Kehaneti Gündeme Oturdu, Dünya Nefesini Tuttu!
Diğer Haberler
Mutlu Evlilik
Aşkın Formülü Çözüldü! Bilim İnsanları Mutlu Evliliğin Sırrını Açıkladı!
Diğer Haberler
Makyaj
Çarpıcı Veriler Ortaya Çıktı: TikTok Genç Kızları Nasıl Etkiliyor?
Diğer Haberler
Mutluluk
Psikologlar Açıklıyor: Ömür Boyu Mutlu Olmanın Kuralları!
Diğer Haberler
Siyaset AlemiSiyaset Alemi
© Copyright 2022, Siyaset Alemi Tüm Hakları Saklıdır.
  • Kullanım Şartları
  • KÜNYE
  • İletişim