Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the change-wp-admin-login domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/siyasetalemi.com.tr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6260
Şırnak'ta 10 Günlük Eylem Yasağı! - Siyaset Alemi

Şırnak’ta 10 Günlük Eylem Yasağı!

Şırnak Valiliği, kent merkezi ve tüm ilçelerde 10 gün boyunca eylem yasağı getirdi.

admin

Şırnak Valiliği yaptığı açıklamada kamu kurumlarının yapacağı etkinlikleri hariç tutmak üzere kent genelinde 10 günlük eylem ve etkinlik yasağı getirdi. Valiliğin açıklaması şöyle:

“Valilik ve Kaymakamlık makamlarının uygun göreceği etkinlikler ile kamu kurum ve kuruluşlarının düzenleyeceği programlar, resmi bayramlar, resmi anma günleri, resmi tören ve kutlamalar ile bu kurumların gelenek ve göreneklerine göre yapacakları programlar, spor faaliyetleri hariç olmak üzere, yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda yapılması muhtemel her türlü açık yer toplantıları ile gösteri yürüyüşleri, toplu olarak karşılama ve uğurlama merasimleri, kurum ve kuruluşların kendi binası dışında yapacakları basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma, kitlesel cenaze merasimi ve mezarlık ziyareti, anma töreni, şenlik, konser, eğlence, oyun temsili, gösteri vb. türdeki tüm eylem ve etkinlikler, ses yayın araçlarıyla yapılabilecek her türlü sesli ve görsel faaliyetler, dilek feneri-balon uçurtmak, drone-paramotor vb. her türlü hava faaliyetleri ile ticari kimliği bulunan özel hukuk tüzel kişilerinin ticari faaliyetleri hariç olmak üzere; el ilanı, sticker, broşür vb. dağıtılması, afiş ve pankart asılması vb. etkinliklerin Şırnak il merkezi ve ilçeler dahil olmak üzere, tüm il sınırları içerisinde (Coğrafi Alan-İl Merkezi, İlçeler, Jandarma ve Polis sorumluluk bölgelerinin tamamı) 16.09.2023 günü saat 00:01’den 25.09.2023 günü saat 23:59’a kadar 10 gün süreyle yasaklanmıştır.”

Bu Haberi Paylaş